enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5191
EURO
34,7972
ALTIN
2.420,37
BIST
9.719,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

2022 Sonbahar aylarına özel en yeni far paletleri

Sonbahar aylarında göz makyajınızda sıcak renk tonlarını tercih edebilir, buğulu bir göz makyajı yapabilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak hem …

2022 Sonbahar aylarına özel en yeni far paletleri
01.10.2022
138
A+
A-

Sonbahar aylarında göz makyajınızda sıcak renk tonlarını tercih edebilir, buğulu bir göz makyajı yapabilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak hem sezonun en trend modasına uyum sağlamış hem de havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Peki bu makyajı yaparken hangi ürünler kullanılır? Sonbahar makyajının vazgeçilmez parçası olacak en güzel far paletleri için yazımıza göz atın.

Makyaj çantanızı 2021-2022 Sonbahar/kış trendlerine uygun hale getirmek istiyorsanız sezonun yeni çıkan far paletlerini alarak işe başlayabilirsiniz. Birbirinden pırıltılı renklerin moda olduğu bu sezonda tüm renkleri bir paletin içerisine sığdıran dünyaca ünlü markalar ürünlerini piyasaya sürdü. Bu paletleri kullanarak hem yılın modası olan buğulu bir makyaj yapabilir aynı zamanda da makyaj koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz.  Her ne kadar her sezon kullanılan renkler değişiyor olsa da, söz konusu göz makyajı olduğunda kullanacağınız far uygulama tekniği aslında hep aynı kalıyor. Genellikle birbirine uyumlu tonlar seçilerek hazırlanan, üç, dört ya da çok daha fazla renkten oluşan far paletleri ise aslında sizi renk kombini yapmak zahmetinden kurtarıyor ve size sadece bu farları nasıl kullanacağınızı bilmek kalıyor.

İŞTE KOZMETİK DÜNYASINA YENİ GELEN EN GÜZEL FAR PALETLERİ;

Özel günlerde ve davet makyajlarında aydınlık bir makyaj yapmak istiyorsanız bu paletler tam size göre. Hem sonbaharın kahve tonlarını hem de kıyafetlerinize uygun seçeceğiniz far tonları ile sezonun trend renklerini de kolayca bu paletlerde bulabilirsiniz.

sonbahar makyajı nasıl yapılır
  • – Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette – Topaz / 679 TL
  • – Urban Decay Elements Eyeshadow Palette /  899 TL
  • – Kat Von D Fetish Eyeshadow Palette / 1.665 TL

Soğuk ve yağmurlu havalarda gün boyu bozulmayan bir göz makyajı yapmak istiyorsanız mutlaka bu paletlere bir göz atmalısınız. Özellikle koyu pembenin en güzel tonlarını bir arada bulunduran bu paletler, gösterişli ambalajlarıyla da dikkat çekiyor.

sonbahara özel far paleti
  • – Too Faced Gingerbread Spice Eye Shadow Palette /  2.127 TL
  • – Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette 1.091 TL
  • – Urban Decay Born To Run Eyeshadow Palette / 851 TL

Özel bir göz makyajı yapmak ve davetlerde tüm dikkatleri üzerine çekmek istiyorsanız birbirinden farklı bu paletteki renk tonlarını kullanabilirsiniz. Hiç tozutma yapmayan ve uzun süre kalıcı olan bu renkler, sonbahar aylarına da çok yakışacak.

en iyi far paletleri
  • – Natasha Dedona Gold Eyeshadow Palette /  1249 TL
  • – Fenty Beauty Moroccan Spice Eyeshadow Palette /  749 TL
  • – Becca Volcano Goddess Eyeshadow Palette / 555 TL
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.