enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
SON DAKİKA
00:49 Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve ile birliğe bağlı oda başkanlarını konuk etti
00:48 Başkan Tugay: “İzmir’i Türkiye’de en düşük su fiyatına sahip il yapacağız”
00:46 Aytaç Sefiloğlu Saygıyla Anıldı
00:45 Başkan Tugay; “Köy Enstitüleri bugünümüze yol göstermeye devam ediyor”
00:44 Başkan Ahmet Aras, Sosyal Destekleri Yüzde 110 Arttırdı
00:43 Edremit Belediyesi’nden şehitlere vefa
20:06 İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır’la ilgili müfettiş görevlendirdi!
19:50 MEB’de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
19:32 Cuma namazını Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan Lale Camii’nde kılan Belediye Başkanı Rasim Arı, sanayi esnafı ile bir araya geldi
19:31 Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi
19:29 İzmir MEB Gastronomi Festivalinde Lezzet Şöleni Yaşandı
19:28 Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
19:27 Başkan Özdemir şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti
18:40 23 Nisan’da ücretsiz toplu ulaşım
18:39 Büyükşehir ­Belediyesi meteorolojik uyarı üzerine ekiplerini teyakkuza geçirdi
18:37 Yerli ve Milli Parti’den Mardin’de ‘Milli Marş’ kararına tepki!
18:36 Cumhurbaşkanı’nın sesi ile ‘oltalama’ girişimine dikkat!
18:20 Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu’ Anısına Program düzenledi
18:08 Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi
18:07 Turistik ilk sefere uğurlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2022 ev dekorasyonu renkleri nelerdir? 2022 ev dekorasyonu renkleri

2022’nin yaklaşmasıyla ev dekorasyonunda da yeni trendler belli olmaya başladı. Peki, 2022 ev dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı? 2022’de …

2022 ev dekorasyonu renkleri nelerdir? 2022 ev dekorasyonu renkleri
25.12.2021
172
A+
A-

2022’nin yaklaşmasıyla ev dekorasyonunda da yeni trendler belli olmaya başladı. Peki, 2022 ev dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı? 2022’de evlerde renk trendleri neler olacak? 2022 ev dekorasyonu renkleri nelerdir? Dekorasyonda kış renkleri nelerdir? 2022 kış dekorasyonu renkleri nelerdir? İşte yanıtlar…

Aralık ayının son haftasına doğru yaklaşırken yeni yıl heyecanı herkesi etkisi altına aldı. 2022’nin gelişi hem moda dünyasında hem de ev dekorasyonunda çığır açacak yeniliklere imza atıyor. Bu yıl yalnızca stiller ve tarzlarda değil renkler ve desenlerde de yenilikçi bir bakış açısı hakimiyet kazanıyor. Sakin ve durgun kış günlerinde evlerimizde daha fazla vakit geçirdiğimizi düşünürsek dekorasyonda ufak dokunuşlarla yaşam alanımıza estetik bir görünüm katabiliriz. Eğer evinizde köklü bir değişim yapmaktansa detaylarda zarafet oluşturmak isterseniz; renklerin gücünden faydalanabilirsiniz. Gelin, 2022 kış dekorasyonu renklerine birlikte göz atalım.

2022 EV DEKORASYONUNDA HANGİ RENKLER KULLANILMALI?

Yepyeni başlangıçlara adım atacağımız yeni yılda hayatımızın her alanında doğallığın ön planda olacağını söyleyebiliriz. Toprak tonları, yanık turuncular, yağ yeşili ve sıcak sarılar 2022 renklerinde yükselen trendler olarak karşımıza çıkıyor.

Doğanın sıcak ve içten yansımalarını sunan 2022 renklerinde aynı zamanda beyaz, sütlü kahve ve krem tonlar da ön plana çıkıyor. 

Eğer dekorasyonda canlı ve dinamik etkilerden hoşlanıyorsanız gökyüzünü geceye boyayan koyu maviler ve asaletin sembolü grilere de şans tanıyabilirsiniz. 

TURUNCU RENK EV DEKORASYONU 

Beyinde zihinsel aktiviteleri olumlu yönde etkileyen turuncu, 2022’de en sık karşımıza çıkacak renklerin başında yer alıyor. Kimi zaman gün batımında kimi zaman da sonbahar yapraklarında göze çarpan turuncu, doğanın zenginliğini simgeliyor. Özellikle turuncunun birbirinden farklı tonlarını koltuklarınızda ya da duvarlarınızda kullanabilirsiniz.

Kış mevsiminde evlere sıcaklık katan turuncu renk, hem pozitif etkisiyle bulunduğu alanda konforu misafir edecek hem de estetik duruşuyla evinize farklı bir hava katacak.

YEŞİL RENK EV DEKORASYONU

Ormanların ve yaşamın nefesi olan yeşil renk, doğallığıyla bu yıl da evimizin baş köşesinde ağırlayacağımız renklerden biri olacak. Retro ve Rustik tarzlarda sıklıkla kullanılan yeşil rengi özellikle salon ve oturma odalarınızda tercih edebilirsiniz. Dilerseniz berjerlerde ve perdelerde yeşil dokunuşlar yapabilir ya da duvarlarınıza yeşil tonlarını yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda yeşil bitkilerle yaşam alanlarınıza hoş bir görünüm verebilirsiniz.

Yeşil özellikle bej ve krem tonlarıyla muhteşem bir uyum yakalamaktadır. Daha sakin ve dingin bir alana ihtiyaç duyuyorsanız yeşil rengi evinize davet etmenizi tavsiye ederiz.

TOPRAK TONLARI

Gökyüzüne uzanan heybetli dağların ve yeryüzünün temeli toprakların rengi olan kahve tonları 2022 dekorasyonunda evlerde göz alıcı bir görünüm oluşturacak. Ahşap mobilyalardan yatak örtülerine, halılardan koltuk takımlarına kadar her yerde kullanılabilen toprak tonları her renkle de uyum sağlamaktadır. 

Dilerseniz açık renklerle ya da kırmızı, pembe, turuncu gibi canlı renklerle toprak tonlarını harmanlayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.