enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3326
EURO
35,1252
ALTIN
2.303,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2022 Beşiktaş’ı terletecek!

Beşiktaş, yeni yıla soru işaretleri ve sorunlarla giriyor. Lider Trabzon’un 18 puan gerisinde kalan Beşiktaş, hoca sorunu ve sözleşmesi biten …

2022 Beşiktaş’ı terletecek!
30.12.2021
188
A+
A-

Beşiktaş, yeni yıla soru işaretleri ve sorunlarla giriyor. Lider Trabzon’un 18 puan gerisinde kalan Beşiktaş, hoca sorunu ve sözleşmesi biten oyuncular yüzünden yoğun mesai harcayacak. Camiayı mayısta seçim ve ibra krizinin artçı olayları da zorlayacak.

2021’in ilk 6 aylık bölümünü rüya gibi geçiren, sezonu çifte kupa zaferiyle kapatan Şampiyon Beşiktaş, yılı hayal kırıklığı ile kapatıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde sıfır çekilmesi, Sergen Yalçın’ın istifası ve ortaya çıkan karamsar tablo camianın 2022 yılına sıkıntılı girmesine neden oldu. Lider Trabzonspor’un 18 puan gerisinde kalarak şampiyonluk umutlarını neredeyse tüketen Kara Kartal, ligin ikinci yarısında tarihi bir geri dönüş yapmak zorunda. İşte Beşiktaş’ı 2022’de bekleyen sorunların bazıları:

ŞİMDİLİK KARAVELİ

Hoca aranıyor… Sergen Yalçın’ın istifası sonrasında takımın başına emaneten geçen Önder  Karaveli ile şimdilik yola devam ediliyor. Katar’daki Süper Kupa maçından zaferle ayrılması halinde Karaveli ile sezon sonuna kadar gidilmesi muhtemel ancak yine de takıma tecrübeli yabancı bir teknik direktör aranıyor.

MECBURİ KABUK DEĞİŞİMİ

Sözleşmeler bitiyor… Beşiktaş 2022’de kabuk değiştirecek. Siyah- beyazlılarda tam 15 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Pjanic, Larin, Batshuayi, Vida, Oğuzhan, Can Bozdoğan, Atiba, Güven gibi ilk 11’in önemli isimlerinin geleceği soru işareti. Beşiktaş 2022-23  sezonunda ciddi bir kabuk değişimine gidecek.

KAOTİK DURUM VAR

Mayısta seçim var… Siyah-beyazlılar 2022 Mayıs’ta genel kurula gidecek. Camiada yaşanan çekişmeler, yarışın ateşini şimdiden yakmış durumda. 2019 Mali Genel Kurulu’nda Fikret Orman ve yönetiminin ibra edilmemesi, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de o dönem yönetimde olması ortaya kaotik bir durum çıkardı. Süreç mecburen mahkemeye taşınacak.

Haber: Aykut Coşkun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.